Toros Pálinkafesztiválon járt a Szegedi Jobbik

Toros Pálinkafesztiválon járt a Szegedi Jobbik

Immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre Szegeden a Toros Pálinkafesztivál, melyen 2017.03.18.-án, szombaton részt vett a Jobbik Szegedi Szervezete is. A szombati napon böllérverseny megrendezésére került sor, amin Mi is indultunk. Már a kora reggeli órákban kint volt a Szegedi Jobbik csapata és nekilátott a finomabbnál finomabb ételek elkészítésére.

k

Nem csak ételeinkkel vártuk az érdeklődőket nagy szeretettel, hanem standunknál megtalálható volt a Jobbik ingyenes közéleti lapja, a Hazai Pálya. Mindemellett a Szegedi Jobbik elnöke, önkormányzati képviselője, Tóth Péter, valamint a szegedi szervezet két alelnöke Rácz Tibor és Komjáti Zoltán is részt vettek a rendezvényen és szívesen válaszolták meg az emberek kérdéseit, valamint segítettek a pörkölt, kolbász és egyéb finom ételek elkészítésében. Rengeteg érdeklődő jött standunkhoz és természetesen mindenkinek jutott ízletes kóstoló ételeinkből. Csapatunk böllérje Vass Krisztián, alapszervezetünk egyik tagja volt, aki díjnyertes pörköltet készített.

l

Talán nem meglepő, hogy második helyezést értünk el, hiszen jó csapattal, dolgos kezekkel, és odaadó emberekkel csak győzni lehet. Legyen hát ez a biztatás minden szebb jövőért küzdő embernek és minden szimpatizánsunknak, hogy nem csak a böllérversenyen jut dobogóra egy tiszta szívű, dolgos és becsületes csapat, hanem a választásokon is. De akkor már a dobogó tetején leszünk!

 Nagy Bettina

 

Facebook hozzászólások
Rácz Tibor
alelnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára