Vona Gábor – Breaking news 3.

Vona Gábor – Breaking news 3.

br_3_foto
Vona Gábor olasz paparazzik megfigyelése alatt (Fotó: illusztráció)

Ma ismét fotós vadászott rám. A Kossuth Lajos tér egyik sarkánál álltam éppen és beszélgettem egy közismert személy édesapjával, akivel véletlenül futottunk össze, amikor egy járókelő hívta fel a figyelmünket, hogy a szomszéd utcából, egy autó mögött fotóznak bennünket. A leleplezett fotós elmenekült. Úgy tűnik, a történet folytatódik. Üzenem a megrendelőnek, hogy kifejezetten motivál az érdeklődésük, és ha gondolják szívesen egyeztethetünk a heti programomról.

Korábban történ:

DURVA LEBUKÁS! VONA FIA VETTE ÉSZRE, HOGY APJÁT MEGFIGYELIK

Valaki olasz magánnyomozókat küldött Vona Gáborra, akik napok óta megfigyelték a Jobbik elnökét. Lebukásuk után kínos hazudozásba kezdtek.

Megdöbbentő történetet osztott meg Facebook-oldalán a Jobbik elnöke. Vona Gábor épp fiát kísérte iskolába, mikor a gyermek kiszúrta, hogy valaki fényképezi őket.  A magánnyomozók lebuktak, és kínos magyarázkodásba kezdtek. Végül elárulták, hogy egy magyar megbízó megrendelésére napok óta figyelik a politikust. Vona szerint szinte bizonyos, hogy Habony Árpádék állnak a dolog mögött. Ismert: a Fidesz médiabirodalma az utóbbi időben többekre is megfigyelőket küldött, egyes esetekben utólag azt hazudva, hogy a felvételeket olvasóiktól kapták. Íme a teljes történet, melyet Vona Gábor osztott meg:

Nos, megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta:

“Apa, valaki fényképez bennünket!” – és egy kocsira mutatott.

A sulirendőr, aki pár méterre állt, szintén észrevett valamit, és elindult a jármű felé. A jármű menekülőre fogta, de pechjére egy zsákutcás parkolóba hajtott, így miután a megijedt Benedeket próbáltam nyugtatni és beküldtem a suliba, az autó után siettem.

Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek,

kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet.

Közben két anyuka lépett oda, és azt mondta, hogy a parkoló másik végében a bokrok között bujkál egy másik fotós ember is.

Na, már csak ez kell… Amire odaértem, az elfutott. Ekkor megérkezett a rendőrnő, aki elkezdte felvenni az adatokat. Közben az olasz telefonon kérte a barátját, hogy jöjjön vissza, aki rövidesen vissza is tért.

Az olaszok számtalan hazugságba keveredtek. Először azt mondták, csak az iskola elé jöttek. Majd miután a kollégám jelezte, hogy ő már reggel a házunk előtt is látta ezt az autót, elismerte, hogy ott is fotóztak. Arra a kérdésre, hogy mióta követnek, a válasz az volt, hogy tegnap este érkeztek. Ezután megkérdeztem, honnan tudták a lakcímem, mire a válasz az volt, hogy a múlt héten követtek a parlamentből. Ezek szerint mégsem tegnap érkeztek? Erre a válasz: hétvégére hazamentek. Amikor arra voltam kíváncsi, hogy melyik nap követtek a múlt héten, akkor arra azt felelték, hogy pénteken. Ez érdekes, mert pénteken nem voltam a parlamentben. Szóval 10 perc alatt lejött, hogy ez itt nem egy tiszta történet. 

A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű. Rómából idejönnek hetekre, bérelnek autót, nyomoznak utánam, hogy lefényképezzék, amint egy magyar politikus a kisfiát elviszi iskolába? Aztán, amikor lebuknak, próbálnak elmenekülni? Össze-vissza hazudoznak? Ugyan már… Elmondom én, mire gondolok, ne kerülgessük a forró kását.

Szerintem a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó. Úgy tűnik, már nagyon félnek. Ezek szerint mégis igaz az a folyosói pletyka, hogy Orbán Viktor kiakadt a múlt hétfői napirend előtti vita után, és kiadta a kilövési engedélyt rám a sajtósainak. Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát. Mi lesz a következő? Esetleg tovább is mennének…?

Forrás, teljes cikk: alfahir.hu

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.