A baloldali befogadó politikára mondhatunk nemet október 2-án Szegeden!

A baloldali befogadó politikára mondhatunk nemet október 2-án Szegeden!

Tóth Péter a bevándorlásról
Tóth Péter a bevándorlásról

Vasárnap a nem szavazatoknak kell győznie Szegeden is, különben Botka László és Martin Schulz EP-elnök joggal érezheti úgy, hogy Szeged egy valódi befogadó város, ahová bárki jöhet – jelentette ki a Jobbik helyi elnöke, Tóth Péter.

Az október 2-ai kvótareferendum kapcsán tartott sajtótájékoztatóján Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő emlékeztetett, a szegedi közgyűlésben ő szólalt fel először a migráció kapcsán, ami tavaly őszig különösen sújtotta Szeged déli részét, így Szentmihályt, Hattyast és Alsóvárost, de a belvárosban is lehetett találkozni migránsok százaival, amíg el nem készült az ideiglenes biztonsági határzár. Megjegyezte, a bevándorlókat egyetlen ember nem vette észre, méghozzá Botka László szocialista polgármester, aki többször úgy fogalmazott, hogy nincsenek migránsok Szeged utcáin, nem lehet velük találkozni. Hozzátette, ehhez képest egy razzia során a város közigazgatási területén ezer embert állítottak elő, hiába kommunikált mást a polgármester.

forrás: szegedma.hu

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.