A szegedi Fidesz politikai bohózata

A szegedi Fidesz politikai bohózata

majom
“Elfelejtettek” előterjesztést benyújtani az általuk összehívott rendkívüli bizottsági üléshez…

A mai napon összehívta a Szeged Megyei Jogú Város Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságát a testület három Fidesz-KDNP-s tagja, Rózsavölgyi József, Póda Jenő és Német Ferenc. A rendkívüli ülésen tárgyalni szerették volna Szentgyörgyi Pál (MSZP) gazdasági alpolgármester hivatali autóval okozott balesetének ügyét.

A fideszes politikusok, teljes körűen fel akarták tárni az alpolgármester által szolgálati autóval okozott baleset körülményeit. Tájékozódni kívántak volna az önkormányzat hivatali gépjárművek használatát érintő szabályzatáról, az önkormányzati gépjárművekkel kapcsolatos biztosításról, továbbá arról, mennyibe kerül konkrétan a városnak a SZKT-s villamos és a hivatali autó október 12-ei ütközése. Kíváncsiak lettek volna arra, hogy a közpénzeket, közvagyont, köztulajdont, közszereplőt egyaránt érintő esethez miért nem hívtak rendőrt, miért nem kértek mindenre kiterjedő helyszínelést, mellyel megnyugtathatták volna a közvéleményt… stb.
Meglátásunk szerint, mindig nagyon izgalmas, ha fideszes képviselők érdeklődnek a közvagyon és a köztulajdon iránt, de az még meglepőbb, hogy ha úgy hívnak össze rendkívüli ülést, hogy: „elfelejtenek előterjesztést benyújtani”.
A szegedi Jobbik, ezért a mai napi fideszes produkciót a politikai bohózat és az ellenzékiség megcsúfolásának kategóriájába sorolja. Megkérjük a fideszes urakat, hogy a további politikai károk elkerülésének érdekében – inkább kövessék figyelemmel Tóth Péter önkormányzati képviselőnk és a szegedi Jobbik ellenzéki munkáját!

Jobbik Szegedi Szervezete

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.