A szegedi Jobbik javaslatait elfogadták

A szegedi Jobbik javaslatait elfogadták

A szegedi Jobbik javaslatait elfogadták
Tóth Péter szegedi bizottsági ülésen (fotó: szegedma.hu)

A Smart City koncepcióhoz kapcsolódóan érkezett észrevétel a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai ülésén: Solymos László alpolgármester (MSZP) a készpénzmentes város programmal kapcsolatban megjegyezte, a tesztüzemet követően várhatóan januártól az összes oktatási intézményben be tudják vezetni az online szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik majd az étkezések elektronikus úton történő rendelésére, lemondására és fizetésére – ugyanígy a Szegedi Távfűtő Kft esetében is tervezik, hogy online is lehetőség nyíljon a számlák kiegyenlítésére.

Erre Tóth Péter (Jobbik) reagált, aki úgy fogalmazott, szükség volt erre a 21. századi megoldásra és örül, hogy végre az általa felvetett dolgokat megfogadja a városvezetés. Tóth Péter képviselő már korábban is jelezte az elektronikus befizetés szükségességét a köznevelési intézményekben – ám akkor Szentgyörgyi Pál (MSZP) gazdasági alpolgármester úgy válaszolt felvetésére, hogy túl drága lenne ennek bevezetése. A szocialista gazdasági alpolgármester az 5 millió Ft-os rendszert drágának ítélte meg, de a 10 milliós fejlesztés most már elfogadhatónak bizonyult. A jobbikos képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a jövőben figyelni kell majd a SZETÁV esetében a rendszerre, mert már páran jelezték, (főleg a csoportos beszedések esetében) hogy problémát tapasztaltak ezzel kapcsolatban.

Forrás, teljes cikk: szegedma.hu

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.