Áldott Ünnepeket Kívánunk!

Áldott Ünnepeket Kívánunk!

szeged_jobbik_karacsony_honlapA Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány útjára indította a 106 családnál gyújtjuk meg a szeretet lángját című adventi programját. A program célja, hogy szerény körülmények között élő családok számára könnyebbé és szebbé varázsoljuk a karácsony ünnepét.
Tóth Péter, a Jobbik Szegedi választókerület elnöke egy olyan szegedi családhoz vitte a csomagot, akiknek régóta segítenek. Üzenetében ezt írta: „A képeken látható családnál nem véletlenül hiányzik az apa. Seres Tibor tagtársunk, egykori gárdista 6 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a pénzügyi nehézségeknek úgy vet véget, ha eldobja az életét. Azóta minden évben segítünk a felségének és a 7 éves kisfiának Botondnak is, mert nagyon nehéz körülmények között élnek. Köszönjük a lehetőséget, jó helyre került! Áldott ünnepeket kívánok!”

ajandekozas
A Szeretetszolgálat kuratóriuma több mint egy millió forint összeget különített el erre a célra. Az Alapítvány legfőbb támogatói a Jobbik országgyűlési képviselői, éppen ezért a 106 ajándékcsomag kiosztására a Jobbik választókerületi elnökeit kértük fel.
Az ajándékozás pillanatairól folyamatosan érkeznek a képek, melyeket jó szívvel osztunk meg, megköszönve ezzel a jó szolgálatot. Áldott, békés és szeretetteljes karácsonyt kíván a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványa – Tóth Péter társaságában.

JOBBIK SZEGEDI SZERVEZETE

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.