Menjek – ne menjek? Miről döntünk október 2-án?

Menjek – ne menjek? Miről döntünk október 2-án?

tp_roszke_bb_l0885_0
Tóth Péter és Vona Gábor Röszkén a Határnál (fotó: Béli Balázs)

Egyszerű kérdés és egyszerű döntés?!Nem is szeretném a kedves olvasókat elbizonytalanítani vagy éppen a világnézetük alapjait megrengetni, de érdemes a döntéseink minden aspektusát megvizsgálni. Szeretnék egy egyszerű megközelítést használni – hogy mindenki számára a XXI. századi, nagy népvándorlásból fakadó – civilizációs konfliktusról, döntést tudjon hozni. A legegyszerűbb vizsgálatok során a kereslet-kínálat oldaláról szoktuk megközelíteni azt a piacot, környezetet, amit éppen vizsgálni akarunk. Most, én sem kerestem bonyolultabb megoldást, amikor ennek a nagy horderejű ügynek a kontextusát összeállítottam a mai magyar pártok által nyújtott alternatívák között.

Sokan azt gondolják, hogy ha nem mennek el szavazni, akkor a Fidesz kormány ellen tesznek valamit. Valójában, ezzel a lépéssel nem buktatják meg minden idők legkorruptabb pártját, hanem segítséget nyújtanak a befogadáspárti, multikulturális elveket valló baloldali pártocskáknak és a szétforgácsolódott nyugat-európai nemzetek sorsára juttatnak minket. A Fidesz törvényes megbuktatása, nem a 2016-os népszavazáson fog bekövetkezni, hanem a 2018-as országgyűlési választásokon. (Én is szeretném, ha ez előbb lehetséges lenne, de ez a legvalószínűbb forgatókönyv…) Egyszerűbben megfogalmazva, ha nem szeretnénk az iszlám térhódítását látni a hazánkban, a városunkban, akkor el kell menni szavazni és határozott NEM-et kell mondani mindenféle befogadás politikára.

Számunkra, jobbikosoknak ez soha nem volt kérdés, mert az elmúlt években mi vetettük fel az illegális migrációban meghúzódó veszélyeket. Mi javasoltuk, hogy legyen kerítés építve, legyen újra határőrség, a honvédséget vessük be a nagyobb katasztrófa elkerülésének érdekében. A szándékaink mindig érthetőek és tiszták voltak a bevándorlás és a kontinens elfoglalása tekintetében. Nem úgy mint a jelenleg kormányzó Fidesz esetében, akik itthon folyamatosan mást mondtak, de Brüsszelben a Juncker-féle néppárt befogadáspolitikáját támogatták. Véleményem szerint, ez a fajta politizálás gyomorforgatóbb, mint a nyíltan nemzetleépítő politikát vállaló balliberális pártoké. Ők nem hazudnak, mindenkit befogadnának az iszlám bevándorlók közül. A tavalyi évben Botka László, mindent megtett, hogy a MigSzol nevezetű segélyszervezetnek forrásokat biztosítson. Botka László szövetségeseként nyilatkozott Martin Schulz, aki szerint Szeged egy “elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”. Ez egy olyan üzenet volt Szeged és egész Európa számára, ami félelmetessé teszi a jövőt, ha a balliberális erők hatalom közelébe jutnak. A sokkszerű kijelentésre, én is csak „németesen” tudok reagálni Petőfi Sándor ‘Mit nem beszél az a német…’ c. versét felidézve: „Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!…”
Mit jelent számunkra a kvóta elleni népszavazás Szegeden ennek tükrében? Egyszerűen annyit, hogy a baloldali befogadópolitikát elutasítjuk vagy sem. Ha még inkább meg akarjuk világítani ezt a kérdést, akkor el kell döntenünk, hogy szeretnénk azt, hogy Párizs, Nizza vagy éppen Marsillie sorsára jusson a városunk?! De, azért sem engedhetjük az iszlám térnyerését, mert az őseink nem ezért ontották a vérüket. Nem azért foglaltuk vissza az Oszmán Birodalomtól a Hazánkat és benne Szegedet (1686), hogy most könnyelmű liliomfik odadobjanak minket a janicsároknak és a szerecseneknek.

Végezetül – üzenjük Brüsszelnek, hogy 400 éve védünk titeket az iszlám megszállástól, ennek hálaként megcsonkítottátok a szent Magyar Királyságot. Most védjétek meg magatokat és fogadjatok be, azt akit akartok, de mi NEM-et mondunk a jobboldali és baloldali befogadópolitikára egyaránt, mert ez a Haza érdeke!

Tóth Péter

Jobbik Szegedi Szervezete, elnök

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.