Tóth Péter a MÖKK tisztségviselője lett

Tóth Péter a MÖKK tisztségviselője lett

bb_mokk
Tóth Péter kitüntetést vehetett át Vona Gábortól (fotó: Béli Balázs)

Tóth Pétert a szegedi Jobbik önkormányzati képviselőjét választották a Magyar Önkormányzati Képviselők Közösségének (MÖKK) vezető-tisztségviselőjévé. A következő egy évben a megyei jogú városok szekciójának a vezetése lesz a feladata.
A 23 megyei jogú várost átfogó civil szervezet legfontosabb küldetése, hogy minél hatékonyabban segítse azokat a képviselőket, akik magányosan, a budapesti politikai atmoszférától távol dolgoztak eddig. Ezen képviselők közösséggé formálását végzi el a MÖKK, ami rendkívül fontos segítséget nyújt mindazon képviselőknek, akik a nemzet ügyéért elkötelezetten kívánnak dolgozni a jövőben.
A szegedi Jobbik elnöke, a következő egy évben célul tűzte ki – mind a település-hierarchia, mind az önkormányzati berendezkedés miatt – hogy ezt a közép szervezettséget megerősíti a jövőben. A legfőbb elképzelései között szerepel, hogy az alulról, a lakosság igényei felől jövő kezdeményezéseket és az országos, nemzeti ügyeket szinkronban fogja boronálni.

Sok sikert és jó munkát kívánunk neki!

Jobbik Szegedi Szervezete

Facebook hozzászólások
Tóth Péter on sabyoutubeTóth Péter on sabtwitterTóth Péter on sabtumblrTóth Péter on sabinstagramTóth Péter on sabgoogleTóth Péter on sabfacebook
Tóth Péter
elnök készítette a cikket a Jobbik Szegedi Szervezete weboladalára
Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
A szegedi Jobbik elnöke.
Csongrád megye 1. választókerületének elnöke.
Csongrád megyei Jobbik elnöke.