Támogatás

Támogatás

1024px-forintsKedves szimpatizánsunk, barátunk!

A Jobbik 2010 őszétől bejutott a Szeged Megyei Jogú Város közgyűlésébe. Ez óriási felelősség és feladat, ami nagy terheket ró ránk. A szegedi Jobbik a helyi hazai kis- és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját. A politikánkban és az anyagi támogatások terén sem szeretnénk letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet és a helyi érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is a helyi, magyar vállalkozók segítségére számítunk.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös ügyünket, akkor az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

1) Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk):
Kattintson a linkre és írja meg pontos címét, hogy a csekket postai úton elküldhessük!

2) Banki átutalással:
Jobbik Szegedi Szervezetének bankszámlaszáma:
Kedvezményezett neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Számlaszám (KDB Bank): 13555555-13552010-00002719
Közlemény rovat: adomány

3) Személyesen
Jobbik Szegedi Szervezete iroda
6722 Szeged, Püspök utca 9
Tel: +36 (70) 938 89 39
Email: szeged@jobbik.hu

Köszöntő

Köszöntő

tp_iroda_profil

Kedves olvasó!

Köszöntöm a Jobbik Szegedi Szervezetének hivatalos honlapján. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország legdinamikusabb erősödő és fejlődő pártjának helyi oldalát felkereste.

Városunkban, már 1999-től működött a párt elődszervezete a Jobboldali Ifjúsági Közösség (Jobbik), melyet a Szegedi Tudományegyetem akkori hallgatói alakítottak meg, helyi civil szervezetként. A 2002-es országgyűlési választás után több neves közéleti személy kérésére a Jobboldali Ifjúsági Közösség 2003. október 24-én a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevet felvette és párttá alakult. Szegeden, a kezdetektől működik a párt helyi szervezete.

Ismertté válásunkban kulcs fontosságú szerepet töltött be a 2006-os politikai események, melynek hatására a Jobbik Szegedi Szervezete is elérte a támogatásában azt a szintet, hogy 2010 óta folyamatos önkormányzati képviselettel rendelkezik az alapszervezetünk.

Célunk azonban nem lehet mindösszesen annyi, hogy a helyi döntésekbe belelássunk, hanem saját sorsunkat szeretnénk irányítani. Magyarország harmadik legnagyobb városában is el kell érnünk azt a politikai fordulatot, paradigma váltást, amely sikerre visz minket a XXI. századi városversenyben. A mi programunk ad választ mindazokra a kihívásokra, amik képesek felszámolni a városunkból történő elvándorlást, a munkahelyek hiányát, a bérek közötti nagymértékű eltéréseket és az ésszerűtlen önkormányzati működést.

A szegedi Jobbik célja, hogy felszámolja a helyi szintű, párt káderi múltból származó személyi összefonódásokat és a korrupciót. Egy élhető, megfizethető és biztonságos városban hiszünk!

Amennyiben, elkötelezett Szeged Megyei Jogú Város talpra állításában és dinamikus fejlesztésében, úgy jó helyen jár. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor az oldalunk, a hírlevelünk és az eseményeink követésével segítse a munkánkat.

Köszönettel:

Tóth Péter,

Jobbik Szegedi Szervezet, elnök

2016.09.21.